Medewerker Financiële administratie

Solliciteer nu

Medewerker Financiële administratie

Bij de Christelijke Hogeschool Ede zijn we, in verband met de pensionering van een collega,  op zoek naar een medewerker financiële administratie voor onze afdeling Financiën & Inkoop. 


Parttime · 20u · Ede

Ben jij op zoek naar een baan met een brede en veelzijdige administratieve verantwoordelijkheid in een leuk en stabiel team?  Lees dan vooral verder en reageer!

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van financieel administratieve taken, zoals het verwerken van gegevens en het bijhouden van de financiële administratie. Tot je takenpakket behoren o.a. het:

 • Verzorgen van de facturatie van de CHE 
 • Debiteurenbeheer
 • Verwerken van betalingen en incasso's
 • Uitgifte & registratie cadeaubonnen
 • Invoeren van nieuwe crediteuren

Hoe ziet het team eruit?

De opleidingen van de CHE worden ondersteund door de Dienst Service & Expertise waar het team financiën onderdeel van uitmaakt. Het team financiën adviseert de opleidingen, de dienst en de uitvoeringsopgaven over financiële aangelegenheden en verzorgt onder andere de periodieke managementrapportages, de jaarrekening, de financiële administratie en de financiële verwerking van collegegelden. Het team bestaat uit zeven medewerkers.

Solliciteer direct

Wil je ons team komen versterken als medewerker financiële administratie? Dan horen we graag van je!

Wat neem jij mee?

We maken graag kennis met een enthousiaste collega die ervaring heeft in een vergelijkbare functie. Daarnaast breng je met je mee:

 • Een mbo+ werk- en denkniveau, gericht op financieel/administratief werk.

 • Goede communicatieve vaardigheden en klantgericht denken.

 • Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.

 • Accuraat, zorgvuldig en gestructureerd werken.

 • Je kunt prima uit de voeten met Microsoft Office (o.a. Excel en Word).

 • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pre.

 • Jij wilt vanuit je christelijke identiteit op een positieve manier handen en voeten geven aan de missie en visie van onze hogeschool.

Wat bieden wij?

De CHE heeft goede arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Inschaling vindt plaats in schaal 6 van de cao hbo (min. € 2.417,47 tot max 
  € 3.309,49 bruto per maand op fulltime basis). 

 • Jaarcontract met intentie tot verlenging:
 • Een vakantietoeslag van 8%;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Ruim 10 weken vakantie;
 • Goede studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Collega's aan het woord

Harmen Jan Terwel is docent bij de opleiding Theologie en vertelt graag over zijn motivatie om bij de CHE te werken. Bekijk de video van Harmen Jan hieronder. Klik hier voor de verhalen van andere collega's. 

"De cultuur op de CHE vind ik een hele mooie cultuur, omdat ik hier collega’s tegenkom die met heel veel passie ook met studenten werken, die werken vanuit hun eigen persoonlijke gedrevenheid. Dat is een hele inspirerende omgeving om in te werken.”

Harmen Jan Terwel - Docent opleiding Theologie

Wie zijn wij?

De CHE is een christelijke hogeschool, iets waar we trots op zijn. De organisatie gaat met de tijd mee, maar de basis blijft - ook na ruim 60 jaar - hetzelfde: de Bijbel, Gods Woord. We geloven dat God op een liefdevolle manier bij ieders leven en de samenleving betrokken is en dat er door Jezus Christus verzoening en hoop is voor de wereld. De CHE wil een goede en aantrekkelijke werkgever zijn waar de medewerkers zich thuis voelen, zich kunnen ontwikkelen en van elkaar leren. Wij verwachten van medewerkers dat zij bewust kiezen voor integratie van christelijke levensovertuiging in het professioneel handelen. 

Heb je interesse?

Herken jij jezelf in het profiel en ben je enthousiast geworden? Dan zien we graag jouw motivatiebrief en cv tegemoet via onderstaande sollicitatie button. In jouw motivatie lezen we ook graag hoe jij jouw christelijke identiteit tot uiting wilt laten komen in het werken binnen de Christelijke Hogeschool Ede.

De vacature is beschikbaar tot we een geschikte kandidaat geworven hebben.

Voor meer informatie kun je terecht bij Marcel Abbas (Afdelingsmanager Financiën & Inkoop) via meabbas@che.nl  of  bij Geja van Dijk (HR-adviseur) via gjvdijk@che.nl. Je kan hen ook telefonisch bereiken via het nummer 0318-696300. 

Geïnspireerd door haar christelijke identiteit, hanteert de CHE een gelijke kansenbeleid en zet zich in voor diversiteit binnen de hogeschool. Gekwalificeerde vrouwen en mannen, ongeacht nationaliteit, culturele achtergrond, geaardheid of beperking zijn van harte welkom om te solliciteren.